top of page

Uddannelse

Skuespiller (BA) fra Bristol Old Vic Theatre School, UK (1994)

MA i Voice Studies fra Central School of Speech and Drama, London (2003)

Associate Teacher indenfor Fitzmaurice Voicework (2014)

Erfaring

Som skuespiller

Har arbejdet professionelt siden 1994 - fortrinsvis i London i teaterforestillinger på Palace Theatre, Watford, National Theatre Studio, London New Play Festival, Theatre Melange, men har også medvirket i forestilinger i DK f.eks i Viviennne McKees ‘Crazy Christmas Cabaret’ og i ‘Kleopatras Kat’ for Corona (nu ZeBU). Havde fortæller rollen i  Shakespeare Labs 'Macbeth - ind bag masken' og spiller de tre søstre og narren i Newstream-Shakespeare Lab produktionen LEAR.

 

Som speaker

Har over 20 års erfaring og har været freelance continuity announcer for Viasat Broadcasting siden 1995 (p.t på TV3+). Er stemme på utallige informationsspeak, reklamer og andre indtalingsjobs og arbejder både på dansk og på engelsk. Har arbejdet for Lego, Ecco, Dell, Ikea, Velux, Honda, Garmin, Mercedees, Cimber, Air Continental, Fisher Price, Body Shop, Køge Museum, Danmarks Borgcenter og mange, mange flere. 

 

Som underviser

​Har undervist i stemme og tekstformidling siden 2003, hvor jeg afsluttede min MA i Voice Studies. Mellem 2003 og 2011 arbejdede jeg på akkrediterede dramaskoler i London: East15 Acting School (Essex University), Drama Studio London,  LAMDA og Webber Douglas.

Min undervisning tog en ny drejning efter jeg, i 2011, flyttede tilbage til Danmark. Det er fortsat stemme og tekst jeg underviser i, men nu er der kommet særlig fokus på Shakespeare med alle mine 'The Actor's Approach' workshops på gymnasier.  Jeg har haft workshops på Gladsaxe, Nærum, Christianshavn, Bagsværd, Solrød, Gl. Hellerup, Zahles, Københavns Private, Ringkøbing og Roskilde, Egedal, Allerød, Øregård Gymnasium - og jeg besøger gerne mange mange flere rundt om i landet.

Er tilknyttet CISPA  (Københavns Internationale Dramaskole) som stemmelærer og har haft forløb på f.eks Musik & Teaterhøjkolen i Toftlund, Ryslinge Højskole og Ophelia Skuespillerskole. Jeg tilbyder løbende åbne workshops, ofte på Forsøgsstationen, og er fast gæst hos BA engelskstuderende på Københavns Universitet. 

CVR nr 33 88 94 96

Medlem af Dansk Skuespillerforbund

Bosat i Storbritannien i 22 år

(1989 - 2011)

 

Sprogkundskaber

Dansk  -  modersmål

Engelsk  -  flydende

Svensk  -  godt kendskab

Tysk  -  kendskab

 

Videre uddannelse
Kurser som har inspireret mig

Fitzmaurice Voice Work -kontinueligt siden 2007, certificeret associate teacher 2015

Nadine George Stemmetræning - kontinuerligt siden 2012

Voice Masterclass med Barbara Houseman (2021)

Patsy Rodenburg Shakespeare workshop (2015, 2016 & 2017)

Meisner Teknik (2013)

Coblenzer Talerespiration (2012)

Michael Chekhov Acting Technique (2008)

Alba Emoting CL2 2008)

Adskillige Feldenkrais & Alexander Teknik kurser (2005 - 2011)

Estill Voice Training (2005)

Yoga (siden teenageralderen). Jeg har praktiseret diverse retninger inden for yoga og er i øjeblikket ret vild med Dynamic Yoga ala Birgitte Gorm Hansen. Jeg er storforbruger af alle de inspirerende klasser, der ligger på Yogavivo.dk.

 

bottom of page